Certyfikat
Nie
infolinia techniczna:
poniedziałek-piątek
w godzinach 700 - 1500
TELEFON DO WYSTAWCY ZNAJDUJE SIĘ PRZY OGŁOSZENIU OBOK ZDJĘCIA!
Powiat Świdnicki / Gmina Rybczewice
Sok z jagody kamczackiej produkowany jest metodą tłoczenia na zimno owoców jagody. Następnie poddany jest procesowi pasteryzacji w niskiej temperaturze nieprzekraczającej 85 st. C. Pasteryzacja w niskiej temperaturze pozwala na zachowanie pięknego, intensywnego koloru oraz wartości odżywczych. Owoce jagody w pełni pochodzą z plantacji z mojego sadu. Jagoda kamczacka sama w sobie jest dosyć słodkim owocem, więc nie wymaga dodatku cukru. W soku nie ma żadnych zbędnych dodatków tj. konserwanty, zagęszczacze, cukier, woda.
Zastosowanie soku: jako baza do napojów, shake'ów, smoothies. Idealny dla dzieci z uwagi na słodki smak.
Przydatność i warunki przechowywania: trwałość soku nieotwartego sięga nawet do 12 miesięcy od daty produkcji, natomiast po otwarciu sok należy spożyć w ciągu 14 dni. Należy przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.